« 30 juni: Familieopstellingen Speciale Editie»

Gepubliceerd op 26-05-2019

Op zondag 30 juni organiseer ik samen met Rianne van der Palen van Praktijk voor Bewust Leven De MedicijnKom een familieopstellingendag, speciaal voor gezinnen die een of meerdere kinderen hebben verloren door een miskraam, vroeggeboorte of abortus.

Ieder zijn eigen plek in het gezin: dat is de natuurlijke orde. Maar wat gebeurt er als die natuurlijke orde is verstoord door het verlies van een of meerdere kinderen door een miskraam, vroeggeboorte of abortus? Het korte leven in je buik heeft betekenis; zowel voor het kindje zelf als voor jou en je dierbaren. Vaak wordt er niet meer over de miskraam, het te vroeg geboren kindje of de abortus gesproken. Het verdriet wordt een stil verdriet of het wordt verdrongen. Het kan zijn dat de andere kinderen op onbewust niveau het verdriet van de ouders overnemen of dat ze  het lot van het verloren kindje op zich nemen. Dit kan problemen veroorzaken in je gezin. Problemen die je niet eens direct kunt herleiden naar het verlies van dat kindje.

Het is belangrijk dat deze overleden kindjes erkend worden en hun eigen plek in het gezin mogen innemen. Gelukkig worden ze inmiddels door de wet erkend; stilgeboren baby's en kinderen die door vroeggeboorte of miskraam zijn overleden mogen worden bijgeschreven in het BRP: 'noem mijn naam en ik besta'.Op energetisch niveau is het net zo belangrijk deze kinderen te erkennen; die erkenning is ook belangrijk voor kindjes die door een abortus zijn verloren.

In een familieopstelling krijg je inzicht in wat er op onbewust niveau in je gezin speelt. Elk kind, ook het kindje dat je zo vroeg hebt verloren, kan zijn of haar eigen plek innemen waardoor de natuurlijke orde wordt hersteld en de rust in je gezin terug kan keren.

Je bent van harte welkom.

Locatie: wordt nog bekend gemaakt

Datum: zondag 30 juni 2019, 10.00 - 16.00 uur

Investering:  € 75 euro vraagsteller, € 20 euro representant (incl. koffie/thee/vegetarische lunch)

Aanmelden: info@praktijklemniscaat.nl 

Voor-familieopstellingen-verkleind-voor-website-1558881565.jpg