Natuurvoedingsadvies

Geniet van puur en eerlijk voedsel en leef een vitaal leven!

Voeding is de brandstof voor je lijf. Vitale voedingsstoffen zijn nodig om je motor zuiver te houden. Die vitale voedingsstoffen vind je terug in natuurvoeding; puur en eerlijk, zonder toevoegingen of teveel bewerkingen, zonder bestrijdingsmiddelen. Natuurvoeding is eten volgens de seizoenen, met producten die in de regio worden geteeld en die geproduceerd zijn met respect voor mens, dier en aarde. Natuurvoeding is biologische en biologisch-dynamische producten waarin de vitale voedingsstoffen nog volop aanwezig zijn.

Leven volgens de natuurvoedingsleer is genieten van gezond voedsel, lief zijn voor je lijf en bewust omgaan met onze aarde. 

Praktijk Lemniscaat kan diverse workshops en lezingen verzorgen op het gebied van natuurvoeding. Dat kunnen 'op maat' workshops zijn bijvoorbeeld over hoe je lekker en gezond kunt leven. Dit houdt in dat je goed voor je darmen zorgt, niet teveel suikers gebruikt, gevarieerd eet en voldoende drinkt. Maar ook: wat doen kruiden voor je lijf? En wist je dat bereidingstechnieken belangrijk zijn om de maximale voedingswaarde uit een product te halen?

Wil je meer weten over een workshop 'op maat', vul dan onderstaand formulier in. We nemen snel contact met je op.

Informatie aanvragen

Na ontvangst nemen we zo spoedig mogelijk contact op.