Over Betsy Strijbos

Mijn naam is Betsy Strijbos. Jarenlang ben ik als directiesecretaresse werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening. Later ben ik in de geestelijke gezondheidszorg gaan werken als communicatieadviseur. Inmiddels werk ik daarnaast als trainer.

Toen ik in 2009 de NLP Practitionersopleiding volgde, ging er een wereld voor me open. Hier kwam ik voor het eerst op een bewuste manier in aanraking met het onderbewuste. Dit was de start voor een opleidingstraject tot docent energetische systeemtherapie en een opleiding familieopstellingen. Mijn kijk op het leven veranderde behoorlijk in die jaren.

Fysieke problemen waren de aanleiding om naar mijn voedingspatroon te kijken. Zo kwam de opleiding tot Natuurvoedingsadviseur op mijn pad. Tot mijn verbazing en blijdschap bleek dat naadloos aan te sluiten op het energetisch werken. Nog later kwamen de klankschalen op mijn pad en heb ik de magische werking hiervan mogen ervaren. Een opleiding tot klankschalenbehandelaar kon dus niet uitblijven en zo geef ik nu met heel veel liefde individuele klankschalenmassages en klankbaden voor groepen.  

Het oermoederschap is een centraal thema in mijn leven. Een mooi, kwetsbaar maar ook krachtig thema. Natuurvoeding en de verbinding met Moeder Aarde hoort hier natuurlijk bij.

Langzaam ontstond de wens om datgene wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, te delen met anderen. Bewustwording staat daarin centraal. Je bewust worden van onverwerkte blokkades, je bewust worden van wat je eet en je bewust worden van de ecologische 'footprint' die je op onze aarde achterlaat zijn de eerste stappen naar een gezond, vitaal en bewust leven.

Ik loop graag een aantal stappen met je mee. Je bent van harte welkom.