« Praktijk Lemniscaat is verhuisd!»

Gepubliceerd op 28-12-2022

Met de allerbeste wensen voor jou voor een prachtig en liefdevol 2023 val ik ook maar direct met de deur in huis. Ik heb namelijk goed nieuws! Praktijk Lemniscaat is verhuisd. Na lang zoeken heb ik een fijne ruimte gevonden in een oud schoolgebouw aan de Ruysdaelbaan in Eindhoven. Je bent van harte welkom voor een klankschalenmassage, een klankbad, een workshop, een geleide meditatie, een energetisch consult of een natuurvoedingsadvies.

Wat zijn de laatste jaren bewogen tijden geweest! Eerst hadden we de corona-perikelen en daarna volgden voor mij persoonlijk twee hectische jaren. In 2021 ben ik helaas langdurig ziek geweest waardoor ik mijn praktijk niet kon voeren. En 2022 stond in het teken van mijn verhuizing van de Petrus Dondersstraat naar een heerlijk appartement in een mooie wijk in Eindhoven. Maar in het nieuwe appartement kan ik mijn praktijkactiviteiten niet uitoefenen. Vandaar dat er elders ruimte gezocht moest worden. Die is nu gevonden en opgeknapt. En ik heet je graag van harte welkom! 

Activiteiten

Laat 2023 maar komen! Vanaf januari start ik weer met verschillende activiteiten zoals:  

Klankbad

Een klankbad is eigenlijk een mini-vakantie. Het brengt je terug naar een natuurlijke staat van ontspanning. Klanken zijn niet alleen hoorbaar, je kunt ze ook voelen. De klanken veroorzaken trillingen zodat je op verschillende niveaus gaat mee vibreren; op fysiek niveau kunnen lichaamscellen en organen mee gaan resoneren en op gevoelsmatig en energetisch niveau kun je verschillende uitwerkingen ervaren. Je komt in een diepe staat van ontspanning waardoor je vermoeidheid en stress kunt loslaten en indrukken kunt verwerken. Je kunt een klankbad individueel beleven of in een groep van maximaal 8 deelnemers.  

De klankbaden in groepsverband die nu gepland staan:

Woensdag 11 januari   19.30 - 21.30 uur                                            

Vrijdag 27 januari         19.30 - 21.30 uur                             

Woensdag 8 februari  19.30 - 21.30 uur                             

Vrijdag 17 februari       19.30 - 21.30 uur                             

Vrijdag 3 maart            19.30 - 21.30 uur                             

Woensdag 8 maart     19.30 - 21.30 uur

Vrijdag 24 maart          19.30 - 21.30 uur

Vrijdag 31 maart          19.30 - 21.30 uur

Elk klankbad heeft een ander thema. Daarvoor stem ik me af op de groep. De ene keer kan er een geleide meditatie zijn, een andere keer een bodyscan of een chakra klankbad.  Klik hier om je aan te melden voor een van deze klankbaden.    

Investering: 25 euro

Lees hier meer over wat een klankbad is.

Klankschalenmassage

Bij een klankschalenmassage krijg je klankschalen op je lichaam geplaatst. De Tibetaanse schalen waar ik mee werk, bestaan uit verschillende metalen met hun eigen klank en boventonen. Ze werken specifiek in op de zouten, metalen en mineralen die in ons lichaamsvocht zijn opgelost. Niet alleen het water in ons lichaam trilt, ook de  metalen en mineralen die in ons lichaam zijn opgeslagen gaan op een harmonische manier meetrillen met de tonen van de klankschalen die lang aanhouden. De klanktrillingen van de schalen maken los, ordenen en harmoniseren tegelijkertijd. Daar komt het ontspannen gevoel vandaan tijdens en na een klankschalenmassage. Een afspraak voor een individuele klankschalenmassage is zo gemaakt. Stuur een WhatsApp berichtje of mail naar info@praktijklemniscaat.nl. Ik bel je dan om een afspraak te maken. 

Lees hier meer over een klankschalenmassage.

Individueel consult

Bewust ervoor kiezen om je leven zelf vorm te geven en om je hart te volgen; dat vraagt moed. Wil jij je niet meer laten leiden door verwachtingen van anderen? Wil jij je hart volgen en je eigen pad kiezen? Neem je leven in eigen hand. Word je bewust van onverwerkte gevoelens en blokkades en verwerk deze zodat je 'eigen wijsheid', vrijheid en levensvreugde terugkrijgt.

Aanleiding om in een energetisch consult te kijken wat er op onbewust niveau speelt kan van alles zijn: vaste, belemmerende patronen, het verlies van een dierbare of baan, ongewenste kinderloosheid, verlies van een kindje tijdens de zwangerschap of door een abortus, het gevoel dat je je niet op je juiste pad bevindt of een chronische ziekte.

Via WhatsApp of mail kunnen we een afspraak vastleggen.

Workshops

Praktijk Lemniscaat biedt een aantal specifieke workshops:

Overige activiteiten

In de loop van 2023 zal ik, mogelijk in samenwerking met diverse collega's, nog andere activiteiten organiseren. Houd de website dan ook in de gaten. 

Ik kijk er naar uit je in mijn praktijk te mogen ontmoeten. Je bent van harte welkom!

Warme groeten,

Betsy

356-Ruysdaelbaan-7-Eindhoven-1672253323.jpg
Praktijkruimte-1-1672253646.jpg
Praktijkruimte-2-1672253668.jpg
Praktijkruimte-4-1672253686.jpg
Praktijkruimte-3-1672253658.jpg